Mit nézünk

2014. 03.15.

Filmklub

Ma délután 17 órától a 80 huszár című filmet vetítjük le a Filmklub alkalmával. A film megtekintésével szabadságharcra emlékezünk. A névtelen hősöket idézzük meg. Nagyszerű mozi, rendkívüli élmény.Mindenkit szeretettel várunk!

2014. 03.08.

Filmklub

Ma délután 17 órakor a a Filmklub következő alkalmán a “Szív hídjai” című filmet nézzük meg. Nőkről, nemcsak nőknek. Örök téma, időtlen mozi. Mindenkit szeretettel várunk!

2014. 01.18.

Filmklub

Ma este 17 órától a “Lopott idő” című filmet nézzük meg. Életünk egyik állandó kérdésével, az idővel foglalkozik a film egy bizarr és izgalmas ötlet alapján. Mindenkit szeretettel várunk a Gyülekezeti Házba!

2014. 01.10.

Filmklub

A Filmklub következő alkalmán “A felolvasó” című filmet nézzük meg 2014. január 11-én 17 órától a Gyülekezeti Házban. A film egy nagyon komoly erkölcsi kérdést elemez a maga finom, ám mégis megrázó módján. Szabad-e ítélni? Lehet-e a “bűnöst” szeretni? Mindenkit szeretettel várunk!

2013. 05.03.

Nemmind1, mit nézünk!

A film közösségi műfaj. Közös élményekről, közös gondolatokról, vágyakról, félelmekről, reményekről és örömökről szól. A film egy megragadt, s sokaknak megmutatni kívánt üzenet. Képes üzenet, amelynek közösen vagyunk a címzettjei. A filmművészet és/vagy filmipar képes lenyomatai életünk természetes részévé váltak. A róla való ismeretnek helyet kellene biztosítani a közoktatásban, hiszen ugyanúgy megkerülhetetlenek a legnagyobb alkotások, Olvassa tovább »