“Búzás Attila Filmklub”

Hármas célzattal indult el közel egy éve a Filmklub:

  1. Közösségben megélni az élményt, amit egy jó mozi adni tud.
  2. Megérteni és élvezni a hozzánk szóló üzenetet, mely a vizuális alkotásokon keresztül bennünket is megszólítani, megindítani kíván.
  3. Kibeszélni mindazt, amit megértettünk, ami eljutott hozzánk, ami megszólított, vagy épp csak szórakoztatott bennünket.

Péntek esténként változó létszámban gyűltünk, gyűlünk össze, hogy megnézzünk egy-egy valamelyikünk által jónak, megosztandónak tartott filmet. Zsíros kenyér, pogácsa, vagy bármi más harapnivaló mindig akadt, hogy teljesebb legyen az élmény. Az elmúlt nyáron és az idén is szeptemberig szünetel ez a program. Ősszel azonban úgy szeretnénk újraindítani, hogy lehetőség szerint több közösségben elérhetővé tennénk az információt, s több helyről, környékbeli településekből is várnánk az érdeklődőket!

Mielőtt újra kezdenénk ősszel az újabb filmek megtekintését, kérem a régi tagokat, véleményezzék azt az ötletet, hogy adjunk nevet a Filmklubnak és legyen ez a név “Búzás Attila Filmklub”. Attila a kezdetektől velünk volt, kisugárzása oly sokunkat magának ragadott. Télen végleg itt hagyott bennünket. Emlékét jó lenne ilyen módon is megőrizni!

A régi és új érdeklődők a honlap ezen oldalán tájékoztatást, egy-egy „beszámolót, adott esetben egy-egy filmet is megtekinthetnek majd. Tartson velünk!